- FashionUP!
CASHUP! - Voucher Minden rendelésre
|
Ingyenes kiszállitás több mint 19.990 Ft
144 536 38 / Órarend H-P / 09:00 - 18:00 144 536 38 / 9:00-18:00
0
Az Ön kosara üres


0

Felhasználási feltételek

 

Bejegyzési adatok: A FashionUp weboldal a SC.FUP DISTRIBUITON SRL. tulajdona.  Gramont street, no 38, 3rd floor ,Bucharest,Romania J40/8569/18.07.2014, Regisztrációs szám 33400593

A FashionUp.hu weboldal használatával automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket. A FUP fenntartja a jogot,hogy bármikor előzetes értesítés nélkül is megváltoztassa a felhasználás feltételeit. A legfrissebb verzió minden esetben megtalálható a www.fashionup.hu weboldalon. A FUP minden felhasználó részére korlátozott hozzáférést biztosít a weboldal vásárlási és tájékoztatási részéhez. A FUP írásos beleegyezése nélkül a weboldal teljes vagy részleges módosítása, letöltése,reprodukciója, másolása, eladása és kereskedelmi célokra történő felhasználása tilos.

A FUP írásos beleegyezése után lehet csak a FashionUp felé linket elhelyezni. Ezt a linket a FOM bármikor ellenőrizheti és kérheti törlését.

 

1. A honlapon közzétett információk a FOM szerzőijogvédelme alatt állnak

2. A FUP által kínált termékek ésszolgáltatások, árpolitika

3. A termékek kifizetése

4. A termékek kézbesítése

5. A termékek garanciája

6. A megvásárolt termékek VISSZAKÜLDÉSÉVEL kapcsolatos információk

7. A felhasználók észrevételei a Fashion UP honlapon

 8. A weboldal tartalma, linkek más honlapokra, működési hibák

9. Hírlevél fel- és leiratkozás

10.Biztonság

 

1. A honlapon közzétett információk a FUP szerzői jogvédelme alatt állnak

A Fashion UP honlap teljes tartalma- képek, szövegek,grafikonok,szimbólumok, web grafikai elemek, e-mail-ek, szkriptek, programok és egyébadatok-a FUP  és  szállítói tulajdonát képezik, a szerzői jogról szóló  1999 évi LXXVI Törvény valamint a szellemi és ipari tulajdonról szóló törvények alapján. Bármelyik  fent említett elem használata a FUP beleegyezése nélkül a hatályos jogszabályok szerint büntethetők. A Fashion UP honlap használata csak a jelen felhasználási feltételekben szabályozott korlátok között megengedett.

 

 

2. A FUP által kínált termékek ésszolgáltatások, árpolitika

A FUP fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen felhasználót kizárjon a weboldal használók köréből. A Fashion UP weboldalán forgalmazott termékek minden esetben újak, a gyártó eredeti csomagolásában kerülnek kiszállításra.  A kézbesítéskor számla és jótállási jegy kíséri a hatályos jogszabályok szerint.

A termékeket és szolgáltatásokat a jelen felhasználási feltételek betartása mellett kínáljuk ügyfeleinknek, ameddig a készlet tart. A FUP fenntartja magának a jogot, hogy nem teljesít egy bizonyos rendelést, ha a termék már nem elérhető az importőr aktuális kínálatában.Az árakat naponta frissítjük. A feltűntetett árak tartalmazzák a 27%-os Áfát, azonban nem tartalmazzák a szállítási díjat ,ezt külön jelezzük a weboldalon. A számlán szereplő vételár minden esetbe megegyezik a weboldalon a vásárlás pillanatában feltűntetett árral. Minden gondosságunk ellenére előfordulhat, hogy a weboldalon véletlenül tévesen jelenik meg a vételár. Ebben az esetben természetesen a weboldalon megjelenő áron vásárolhatják meg az árat. Ha kiderül,hogy a megjelenített ár magasabb, mint a valódi ár, akkor a FUP-al történt egyeztetés után 30 napon belül visszaküldjük a különbözetet. FUP nem vállal garanciát és felelősséget a weboldalon megjelenő esetleges elírások és hibák miatt. A felhasználók tudomásul veszik, hogy a weboldal használata és a vásárlása weboldalról saját felelősségre történik, kivéve a felhasználók egyoldalú elállásának jogát,melyre a vonatkozó jogszabályok adnak lehetőséget. A weboldalon szereplő képek különbözhetnek a kiszállított terméktől. A Fashion UP tartalma (szövegek, termékleírások,műszaki jellemzők, képek, szimbólumok) a gyártók hazánkban megtalálható képviselőinek közreműködésével jön létre. Ezért a FUP nem vállalja a felelősséget a FashionUP honlapján közölt termékek leírása és részletezése miatt, ezeket minden márka képviselője, vagy az ezek által elfogadott importőrök bocsátják rendelkezésünkre. FUP és partnerei fenntartják maguknak a jogot, hogy a termékek részletezését módosítsák előzetes bejelentés nélkül.

 3.A termékek kifizetése

A FashionUP honlapon megrendelt termékek fizetése történhet utánvétellel (a futárral történő kiszállításkor) vagy előre fizetéssel. Az előrefizetés bankkártyával történhet. A fizetés igazolását minden esetben el kell küldeni a FUP részére az office@fashionup.hu email címre. Ebben az esetben a szállítás csak a pénz összeg  FUP számlára való  beérkezését követően kerül teljesítésre. A FashionUP honlapra továbbított  és bankkártyával fizetett rendeléseket a FUP nevében működő cég, a PayPal dolgozza fel. A FUP fenntartja magának a jogot,hogy egyes esetekben kérje a termékek előzetes kifizetését.

 4. A termékek kézbesítése

A termékeket Magyarország területén,a Dpd futárszolgálat segítségével kézbesítjük.

A termékek  KÉZBESÍTÉSI HATÁR IDEJE  4 és 15 munkanap között van. A várható szállítási idő megtalálható az egyes termékek oldalán. A FUP fenntartja magának a jogot,hogy megerősítse a rendeléseket mielőtt teljesítené ezeket  kapcsolatba lépve az ügyfelekkel.

 A kézbesítési díjak a következők:

- INGYENES azokra a termékekre,amelyek értéke meg haladja a 19.990 forint értéket

- 1.690 forint a szállitási dij rendelések amelynek értéke 0.1 és 19.989 érték között van.


A termékek átvétele igazolja azt, hogy a termék sértetlenül megérkezett a vásárolóhoz. A számla az adásvételi szerződést képviseli a Magyarországon hatályos jogszabályok szerint. A szállítólevél és számla aláírásával igazolja az ügyfél, hogy a terméket sértetlenül átvette és minden megrendelt terméket tartalmaz a csomag,. FUP fenntartja magának a jogot, hogy késleltesse vagy törölje a megrendelt termékek kézbesítését, ha ezeket nem tudja teljesíteni a FUP-tól független okok miatt beleértve: tűzeset, robbanás, árvíz,járvány, sztrájk, kormányzati intézkedések, háború, terrorista akciók, tiltakozások,felkelések, zavargások vagy egyéb előre nem látható akadályok miatt a Magyarországi jogszabályok szerint.

 A FUP által kifizethető kár maximális mértéke a kézbesítés hiányában vagy nem megfelelő kézbesítés esetén a FUP által beszedett díj.

 

5. A termékek garanciája

Szeretnénk, ha továbbra is élvezni fogja a megvásárolt termékeket, ezért továbbítjuk az óvintézkedésekre vonatkozó ajánlásainkat, valamint azokat a feltételeket, amelyek alapján a garancia igénybe vehető.


A FashionUp által forgalmazott összes termék, a számla alapján, 30 naptári napos kereskedelmi garanciális időszakból származik, a csomag kézhezvételétől számítva.


A garancia igényléséhez a hibás terméket az eredeti csomagolásban és a számla másolatával együtt kell benyújtania. E dokumentumok igazolásának hiányában a termékek visszaszállíthatók a kérelmezőhöz / feladóhoz anélkül, hogy a garanciát megoldanák.

Egy kiváló használathoz ajánljuk figyelembe venni az alábbiakat,ugyanugy az átlagos használat egy termékre körülbelül 6 hónap,alternatív an a ruha, cipő vagy kiegészítő használása.

ÁLTALÁNOS AJÁNLÁSOK A CIPŐK  GONDOZÁSA ÉS FELHASZNÁLÁSA


*  Minden használat után a cipőt portól tisztítani kell, és megfelelő méretű helybe kell tartani.
* Tilos a cipőt mosógépben mosni;
* Ajánlott tiszta, nedvességmentes és hőforrások köré tárolni;
*  Mielőtt bármilyen fényezéshez vagy krémhez terméket alkalmazna, tisztítsa meg és szárítsa meg a lábbelit;
* Higiénikus viselési körülmények és hosszabb használati idő megteremtése érdekében 2-3 pár cipőt kell viselni egy héten belül;
* Cipőt védeni kell az erőss ütésektől vagy éles tárgyaktól, kátrány, bitumen, vagy más anyagok amik a talpot megsérülhetik;
* A magas sarkú cipőket nem ajánljuk vezetéshez.

A TERMÉSZETES BŐR  TISZTÍTÁSÁNAK ÉS TARTÁSÁNAK UTASÍTÁSAI

* A sima vagy préselt lábbelit puha nedves tanyaggal isztítsák meg. Célszerű elkerülni az acetont és alkoholt tartalmazó tisztítószereket és keféket;

* A velúr bőrrel ellátott cipőket speciális kefével kell tisztítani. Ne használjon vizet, mert pecséteket hagyhat. Az olaj vagy zsírfoltokat csak az ilyen típusú bőrre ajánlott különleges szerekkel távolíthatja el;
* A lakk vagy fém lábbelit puha anyaggal tisztíthatóak , az aceton és alkoholtisztítók használata tilos.

*A textilcipőt ajánlott száraz időben viselni. Minden viselet után a cipőt száraz kefével a portól letisztítani.

A garancia biztosításának módjai:
*termékjavítás;
* Termék csere - ha nem javítható  meg;
* A kezdeti értéktől való csökkentés - a bemutatott sérülés jellegétől függően;
*A termék érték visszaküldése, ha a javítás vagy csere nem lehetséges.

A garancia nem érvényes
* a termék fizikai kopása;

* a termék vagy alkatrészek elszíneződése súlyos környezeti tényezők (hő- és / vagy viztartalom-források) miatt;
*nem megfelelő vagy tulzási használatból eredő hibák;                                                                       * nem engedélyezett személyek általi beavatkozás, javítás vagy módosítás;
* termékkár, önként vagy akaratlanul, az anyag megtörésével, összekapcsolásával, ütésével vagy lekapadásával járó sokkok;
*  Szegény karbantartás.

* Az órák esetében a mechanizmussal kapcsolatos bármely probléma esetén a megvásárolt termékkel együtt szállított nemzetközi garancia szükséges.
A legközelebbi támogatási központok teljes listája megtalálható a jótállási jegyen.
Az órás garancia a garanciavállalási és az adószámlán alapuló beszerzés napjától számított 24 hónapig érvényes.

6. A megvásárolt termékek VISSZAKÜLDÉSÉVEL kapcsolatos információk

Az ügyfél egyoldalúan elállhat  a FashionUp-al kötött szerződéstől  indoklás nélkül,14 napon belül  a távol levők között kötött szerződések esetén a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormány rendelet  alapján úgy nevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illet meg bennünket internetes vásárlás esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve mindenesetben gyakorolhatjuk. Az elállás csak írásban történhet az átvételtől számított 14 munkanapon belül

 A termék csak akkor küldhető vissza, ha megfelelő állapotban van, nem használták ,az eredeti zacskó vagy dobozban a hozzátartozó tartozékokkal együtt kerül visszaküldésre. FIGYELEM- a visszaküldött termékeket vissza kell csomagolni. Pl: a cipős dobozokat más nagyobb dobozba kell tenni,oly módon, hogy az eredeti csomagolás tökéletes állapotban érkezzen meg a székhelyünkre. Ellenkező esetben, ha a termékek nincsenek megfelelően csomagolva, ezeket vissza küldhetjük az ügyfélnek.Ugyanakkor, NEM fogadunk el visszatérítésre olyan termékeket amelyek fizikai változásokat mutatnak, ütéseket, csorbulást,karcolást, stb. A termékeket futárszolgálattal kell visszaküldeni, a vissza küldés díja a vásárlót terheli. ( nagyon fontos, hogy a visszaküldés elött hívja a telefonos ügyfélszolgálatunkat, illetve írhat az office@fashionup.hu  címre, mivel külföldre kell szállítani a termékeket, az általunk kiküldött  futárszolgálat segítségével! A termékeket vissza lehet küldeni indoklás nélkül. A visszaküldött terméket a számla másolata és a jótállási jegy másolata kell kisérnie. (A visszaküldési nyomtatványnak a Word változatát ki kell tölteni és elküldeni email-en az office@fashionup.hu  címre vagy kinyomtatva a csomagban.)

Termék visszatéritési cim: FUP DISTRIBUTION,  Piersicului no.1, Building 2 (WDP Dragomiresti), Dragomiresti Vale, Ilfov 077095

FashionUp visszatéríti a termékek ellenértékét a vissza érkezett termék átvételének napjától számított 14 napon belül. A visszatérített összeg nem tartalmazza a szállítási költségeket. Higiéniai okok miatt a Fehérnemű kategóriába tartozó termékeket nem áll módunkban cserélni és visszavásárolni.

7. A felhasználók észrevételei a Fashion UP honlapon

Azok a felhasználók, akik használják a FashionUP honlapot  észrevételeket tehetnek az ajánlott termékekkel kapcsolatban. . A FUP fenntartja magának a jogot, hogy ne tegyen közzé  a honlapon illegális tartalmú, obszcén, fenyegető, gyalázkodó és nem odaillő észrevételeket, amelyek zavarhatnak más személyeket vagy bármilyen módon törvényt sértenek.

FUP nem vállal felelősséget és nem kötelezhető semmiféle kár térítésre bármilyen kár okozásáért, amely az észrevételekből vagy az elektronikus kommunikációból származik. Ezek ugyanolyan korlátozással szerepelnek, mint a weboldal többi tartalma, lásd felhasználási feltételek vonatkozó részei

Felhasználó szavatolja, hogy a bármilyen módon  a honlapon vagy nem a honlapon  közölt tartalom fölött teljes mértékben rendelkezik és adott tartalom használatával nem károsít más személyt.

Bármilyen szerzői szellemi joggal kapcsolatos probléma esetén kérjük írjon e-mailt a office@fashionup.hu címre.

 8. A weboldal tartalma, linkek más honlapokra, működésihibák

A Fashion UP honlapja egy harmadik cég szervereiről fut. FUP nem vonható felelősségre a honlapon megjelenő esetleges hibákért függetlenül a megjelenés okától, beleértve a honlap módosításait, és a szkripteket. FUP nem vonható felelősségre az egyes keresőkben megjelenő információkkal kapcsolatban. A FUP  nem felel azon honlapok tartalmáért,minőségéért vagy jellegéért ahova eljuthat a Fashion UP honlap linkjein keresztül.Az adott honlapokért, a teljes felelősséget a honlap tulajdonosa viseli.

 

9. Hírlevél le- és feliratkozás

A Fashion UP honlapon a hírlevél fel- és leiratkozás az alábbiak szerint működik. A kiküldött üzenetekről minden levélben leiratkozhat az erre szolgáló link segítségével. Leiratkozásra lehetőség van a weboldalon keresztül is. A FUP minden esetben betartja a Magyarországi és nemzetközi elektromos kereskedelmi rendelkezéseket.

A hírlevélben szereplő tartalmak jogával a FUP rendelkezik, ahogyan a honlapon megjelenő tartalmával is. 

A Fashion UP hírlevél feliratkozói tovább küldhetik ezeket a hírleveleket más személyeknek saját felelősségükre,  azon feltételek mellett,hogy nem módosítják az üzenetek  szerkezetét és tartalmát. Ebben az összefüggésben, a FUP nem vonható felelősségre semmilyen formában az előfizetői eljárásaival kapcsolatosan.

FUP fenntartja magának a jogot,hogy korlátozza bármely előfizető hozzáférését a hírlevélhez, ha a FUP-nak bármilyen oka van arra hogy úgy vélje,az illető előfizető nem tartja be a jelen dokumentum előírásait.

 10.Biztonság

FUP szavatolja a saját informatikai rendszere által tárolt és továbbított adatok biztonságát és bizalmasságát. Ezeket az információkat a FUP felhasználhatja arra,hogy a felhasználónak elküldje a rendelés megerősítését, különböző  különleges ajánlatokat, promóciókat stb. az ügyfél előzetes beleegyezésével. A személyes adatok megadása a FUP részére nem foglal magába kötelezettséget, ezek törlését bármikor kérhetik ingyenesen.. A törlésre vonatkozó kérést minden fontos adatot megadva el kell küldeni az office@fashionup.hu email cimre.

FUP kötelezi magát,hogy nem adja át a személyes adatokat harmadik személyeknek. A személyes adatokat viszont  elküldheti az illetékes  hatóságoknak, amelyek ellenőrizhetik  a kereskedelmi ügyleteket vagy más hatóságoknak amelyeknek jogukban áll végrehajtani  bármilyen ellenőrzésre vonatkozó jogszabályok alapján.A FUP  nem vonható felelősségre az adatok elvesztése és lemásolása esetén. A felhasználók bejelentése alapján a FUP minden intézkedést meg tesz és az illetékes szervek rendelkezésére bocsájt az ilyen típusú bűn cselekmény megoldása érdekében. A FUP részére szolgáltatott információk csak  a vásárlások és látogatások esetén kerülnek felhasználásra (a rendelések teljesítése, FUP személyzet részére küldendő üzenetek, a hírlevélre való előfizetés,stb) a hatályos jogszabályok szerint. A FUP nem  adja át az Ön e-mail címét harmadik személyeknek, nem ösztönzi a spam-ot és nem teszi közzé az ügyfelei által szolgáltatott adatokat ezek kifejezett beleegyezése nélkül.

FUP tanusítja,hogy be fogja tartani   az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról szóló A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet -et. Ezen jogok közésorolhatóak (a sorolásnak nincs korlátozó jellege):

1.Kérheti a FUP-ot, hogy szüntesse be személyes adatainak kezelését

2. kérheti FUP-tól, hogy  kijavítsa, frissítse, lezárja vagy kitörölje,ingyenesen azokat az adatokat,amelyeknek feldolgozása nem  felel meg a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról  szóló1992. évi LXIII. Törvény előírásainak [megfelelő677/2001 Tv];

3.kérheti FUP-tól, hogy törölje ingyenesen  az Ön személyes adatainak feldolgozását;

4.kérheti FUP-tól, hogy ne küldjön promóciós üzeneteket, hírleveleket.

Bármilyen ilyen kérést/értesítést az adatbázisban szereplő személynek kell jelezni e-mailen az office@fashionup.hu címre vagy postai úton a  Gramont street, no 38 , 3rd floor, Bucharest , Romania  címre.

 FUP nem vonható felelősségre a felhasználó gondatlansága következtében történt hibákért, többek között a számlájára és jelszavára vonatkozóan sem. FUP nem vonható felelősségre a Fashion UP által tárolt adatok elveszítése vagy módosítása miatt a jelen dokumentumban pontosított céllal.

 Minden hozzáférés / bejelentkezés az adatbázisba rögzítésre kerül egy külön fájlba, beleértve minden nem megengedett hozzáférési kísérletet is. Ezek a fájlok lehetővé tehetik az esetleges jogtalan hozzáférések azonosítását is. Bármilyen jogtalan hozzáférési kísérlet amely a személyes adatokra vagy a honlap tartalmára irányul feljelentést von maga után.

 FashionUp.hu cookie-kat használ. A weboldalhasználatával hozzájárul a cookie-k engedélyzéséhez.  

 

11. Végső rendelkezések

A Fashion UP honlapon bemutatott és értékesített termékek és szolgáltatások által okozott bármilyen probléma, káresetén, - amelyet nem tartalmaz a felhasználási feltételek korábbi szakasza- a FUP a bejelentéstől számított 14 munkanapon belül kivizsgálja azt és együtt működik a felhasználóval a megoldás érdekében.

 Abban az esetben, ha a vitát nem sikerül békés úton megoldani, az illetékes bíróság a romániai bíróság vagy egy alternatív vita megoldó szervezet, amelyet mindkét fél elfogad.

A felhasználók tudomásul veszik és elfogadják a fenti felhasználási feltételekben leírtakat és betartják azokat a FashionUp weboldal használata közben.

 

 

 

Iratkozz fel a hírlevélre!
Top